Run Wild, Get Dirty!

Wil je WILD? Wil je DIRTY? Kom naar Sleen op 12 september 2020!

Waar

Sleen, terrein Festival Stoer Sleen aan de Boelkenweg


WAAR

Sleen, terrein Festival stOER Sleen aan de Boelkenweg


WAT

Beleef Sleen en omgeving met zand en water


WIE

Individueel, in duo of bedrijven-, familie-, vrienden- en sportteams


HOE

2, 5, 10 mijl
De routes voor 5 en 10 mijl zijn uniek. Doe je de 15 mijl, dan doe je de route van de 10 en een extra ronde van 5. Reken erop dat je door water, zand, modder, kanalen en stroompjes heen moet…


HOEVEEL

De 2 mijl heeft 14 hindernissen, de 5 mijl 27 en de 10 mijl 40. Wie durft?
De hindernissen worden gepland en geselecteerd door ervaren survival- en obstaclerunners. Constructie en bouw is in handen van een professioneel team.

Mediapartners

Inschrijven

De online inschrijving voor de Wildman Run is gesloten.
Op zaterdag 14-9 kun je je nog steeds inschrijven op het terrein van de Wildman Run.

Early
Tot 31 juli
met shirt
 • 2 mijl ouder-kind € 17,50
 • 2 mijl extra kind € 7,50
 • 5 mijl € 27,50
 • 10 mijl € 35,00
 • 15 mijl € 40,00
Last month
Tot 31 augustus
met shirt
 • 2 mijl ouder-kind € 25,00
 • 2 mijl extra kind €12,50
 • 5 mijl € 35,00
 • 10 mijl € 42,50
 • 15 mijl € 47,50

Last minute
Tot 13 september
zonder shirt
 • 2 mijl ouder-kind € 25,00
 • 2 mijl extra kind €12,50
 • 5 mijl € 35,00
 • 10 mijl € 42,50
 • 15 mijl € 47,50

Veelgestelde vragen

Wat is de Wildman Run?

De Wildman Run is een obstaclerun rondom de plaats Sleen in Zuidoost Drenthe. We maken gebruik van de landerijen en het watergebied. Onderweg kom je hindernissen tegen die je moet overwinnen. Deze verschillen in moeilijkheidsgraad van gemakkelijk tot moeilijk. Blijf je droog? Nee, er zitten veel waterhindernissen verwerkt in het parcours. Soms kun je een hindernis op eigen kracht halen, de andere keer heb je hulp nodig van andere deelnemers.

Wat is het adres?

stOER Sleen, stOER Drenthe Festival Terrein, Boelkenweg 1, Sleen. Als je in de buurt van Sleen komt, leiden we je via de bekende P bordjes naar de parkeerterreinen.

Wanneer mag ik meedoen aan de Wildman Run?

Het parcours van 2 mijl is goed te doen voor kinderen vanaf 6 jaar, dit mag alleen onder begeleiding van 1 volwassene. 1 volwassene mag maximaal 4 kinderen onder zijn of haar begeleiding hebben. De deelnemers aan de 5 mijl moeten tenminste 12 jaar oud zijn en aan de 10 0f 15 mijl tenminste 16 jaar oud.
Het helpt als je een sportieve achtergrond hebt. Bovendien kun je het parcours op je eigen tempo afleggen. Het gaat bij deze run niet om snelheid, maar om het halen van de finish.

Hoe kan ik me inschrijven voor de Wildman Run?

Aanmelden kan via deze website. Kies in het menu voor ‘Inschrijven’.

Tot wanneer kan ik mij inschrijven?

Inschrijven kan t/m 14 september. Op de dag zelf kun je je ook nog inschrijven op het Festivalterrein.

Wanneer krijg ik mijn startnummer?

Op zaterdag 14 september ligt jouw startpakket klaar. Met een kopie van jouw bevestiging kun je deze afhalen. Inclusief het shirt in de maat die je hebt doorgegeven op onze site.

Waar laat ik mijn tas tijdens de run?

Bij je startpakket krijg je een twee polsbandjes, 1 voor om je pols en 1 voor je tas. We hebben tassententen opgesteld waar jij jouw tas kosteloos in bewaring kunt geven. Na de run kun je je tas weer halen bij de afgifte, de tassen worden op nummer gelegd, dus lang wachten bij inleveren en ophalen is niet aan de orde.

Hoe bepaal ik mijn starttijd?

Begin augustus geven sturen wij jou een mailtje en geven de startvakken vrij, jij kunt dan via onze site zelf je starttijd gaan bepalen.

Kan ik een team inschrijven?

Een team kan bestaan uit bijvoorbeeld een familie, vriendengroep, een bedrijf of een obstakelgroep. Inschrijven van een team kan al vanaf 10 personen, bij 10 inschrijvingen krijg je 1 extra ticket gratis voor de 11de deelnemer.

Wat als ik niet meer kan deelnemen?

Je kunt dan je inschrijving overzetten op een andere naam. Stuur een e-mail naar info@wildmanrun.nl en vermeld hierbij jouw gegevens en de naam inclusief het e-mailadres van je vervanger.

Hoe ziet het parcours eruit?

Je kunt kiezen tussen 2, 5, 10 of 15 mijl, je mag uitgaan van 1 hindernis op elke 500 meter. De route van de 10 mijl overlapt de 5 mijl, maar heeft twee extra lussen. Ook zitten er in de 10 mijl hindernissen verwerkt die een hogere moeilijkheidsgraad hebben. Ben jij een survival- of een gevorderde obstakel liefhebber, schrijf je dan in voor de 10 mijl. De 15 mijl is 1 ronde van 10 mijl met daarbovenop een ronde van de 5 mijl.

Wat is mijn starttijd?

Om 10:00 uur gaat het terrein open. We beginnen om 10:30 uur met de 15 mijl, daarna de 5 mijl. De kidsrun start om 13:00 uur. Je bepaalt zelf je starttijd, vanaf augustus ontvang je een email en kun jezelf via onze website je startvak bepalen.

Mijn vrienden starten in een eerder startvak dan ik, kan dit nog worden gewijzigd?

Je kunt via onze website je startvak wijzigen.

Zijn er verzorgingsposten aanwezig?

Ja! Tijdens de obstaclerun zijn er verschillende verzorgingsposten aanwezig.

Moet ik elke hindernis doen en halen?

Nee, je bepaalt zelf of je de hindernis wel of niet doet. Het kan zijn dat er dan een andere opdracht is. Dit wordt door de vrijwilliger aan je doorgegeven.

Nieuws

Iedere 11e deelnemer gratis!

Meedoen aan de Wildman Run is natuurlijk fantastisch leuk; SAMEN meedoen is nog veeeel leuker!! Wist je dat elke 11e, 22e, 33e, 44e, 55e, 66e,…
Meer

Parcours bouwen is begonnen

Met veel enthousiasme en plezier zijn we dit weekend begonnen met het bouwen van het parcours! Nu al?! Ja; want wij maken zelf de route…
Meer

Inschrijving geopend

De inschrijving is geopend voor de Wildman Run 2019. Binnen 14 dagen krijgen de vroege inschrijvers te horen of ze bij de eerste 20 zaten.…
Meer

Team Wildman Run

Het team van de Wildman Run heeft veel zin in editie 3. De organisatie is trots op de verkiezing tot sportorganisatie van het jaar van…
Meer

Foto’s

Sponsors

Contact


Meer weten?

Wim: 06-2900 5031

Social