Festivalcamping

13-15 september 2019

Overnachten

Het oude brinkdorp Sleen is prachtig! stOER Sleen is een ideale gelegenheid om deze omgeving beter te verkennen. Speciaal voor stOER Sleen, stOER Drenthe is er een Festival Camping gemaakt!

In dit OERkampement staan Tipi tenten voor maximaal 6 personen. Ook hebben we dit jaar plaats voor eigen tenten voor maximaal 2 personen.

Slapen in het OERkampement

Wil je overnachten in Sleen? Reserveer dan een plekje in een tent. In het feestweekend is een speciaal tentenkamp op een mooie locatie in het dorp.

  Volop andere (kampeer) mogelijkheden

  Slapen op een andere plek in Sleen? Van groepsaccomodatie tot charmante B&B’s in Sleen is het heerlijk verblijven. Neem contact op met de Tourist Informatie of kijk op www.sleen.nu voor overnachtingsmogelijkheden.

  stOER Sleen werkt samen met camping Buitenland (van onder andere Floortje Dessing) in Zandpol en recreatiepark het Ermerstrand (met waterskimogelijkheden) in het aangrenzende Erm. Op beide plekken is het mogelijk met tent, caravan en tenttrailer te overnachten. Liever iets huren? Op beide locaties zijn blokhutten en huisjes beschikbaar.

  Sponsors

  Foto’s

  Contact


  Meer weten?

  Wim: 06-2900 5031